Λογότυπο - Πολιτική Επιστροφών - myscooter.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η εταιρία μας προσπαθεί πάντοτε να διαθέτει ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα, όμως υπάρχει περίπτωση σε κάποιες από τις ποσότητες που παραλαμβάνουμε να εμφανιστούν ελαττωματικά τεμάχια. Σε αυτή την περίπτωση και όταν το ελάττωμα αποδεδειγμένα προκύπτει ότι είναι από κατασκευαστικό λάθος και όχι λόγο κακής ή λάθος χρήσης έχετε το δικαίωμα επιστροφής του με δικά μας έξοδα αποστολής και δυνατότητα αντικατάστασης του με δικά μας πάλι έξοδα αποστολής είτε έκδοσης κουπονιού με το αντίτιμο του προϊόντος που επιστράφηκε για μελλοντική αγορά σας. Για να ισχύσει αυτό είναι απαραίτητο το προϊόν να επιστρέφετε με την συσκευασία του και όλα τα περιεχόμενα της μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα προϊόντα που παραγγέλνετε κατά την παραλαβή τους προκειμένου να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα (σπασμένα, λάθος, ελλιπή περιεχόμενα).

Επιστροφές προϊόντων για προσωπικούς σας λόγους (π.χ δεν μείνατε ικανοποιημένοι) μπορούν να γίνουν με δικά σας έξοδα, απευθείας στο κατάστημά μας εντός 14 ημερών από την αγορά τους και εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση μέσα στην συσκευασία τους, με όλα τα συνοδευτικά τους και την απόδειξη αγοράς. Τυχόν επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται έως το τέλος κάθε μήνα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο 210 4905415 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι συνεργάτες μας θα είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν ή να σας βοηθήσουν στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει.

Xiaomi M365 frame

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€
(Ισχύει για παραγγελίες λιανικής)...

Xiaomi M365 frame

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Δυνατότητα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους...

Xiaomi M365 frame

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι συνεργάτες μας θα απαντήσουν σε όλες  σας τις απορίες άμεσα...

Xiaomi M365 frame

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας με ασφάλεια μέσω Τράπεζας Πειραιώς ή PayPal...