Ηλεκτρικά Scooter

1500 χιλιόμετρα με το Xiaomi m365

1500 χιλιόμετρα με το Xiaomi m365 και έχουμε να μοιραστούμε τα παρακάτω όσο αφορά συντήρηση, προβλήματα και παρατηρήσεις γενικότερα.

1500 χιλιόμετρα με το Xiaomi m365
Εχουμε να μοιραστούμε τα παρακάτω όσο αφορά συντήρηση, προβλήματα και παρατηρήσεις γενικότερα.

  1. Νούμερο ένα θέμα τα λάστιχα. Σκάσανε και αλλάξαμε μία σαμπρέλα Xiaomi m365 μπροστά και τρεις πίσω. Την τέταρτη φορά αλλάξαμε εντελώς το πίσω λάστιχο και δοκιμάζουμε αυτή την στιγμή λάστιχο vacuum που δεν χρειάζεται καθόλου σαμπρέλα. Μέχρι στιγμής έχουμε διανύσει περίπου 200 χιλιόμετρα χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε ξεφουσκώματα, ούτε τίποτα.
    Σύντομα θα τα ανεβάσουμε και αυτά στο myscooter.gr και θα είναι διαθέσιμα.
    Φαίνονται ακριβώς τα ίδια με τα κανονικά μόνο που είναι λίγο πιο βαριά με πιο ενισχυμένη γόμωση και έχουν φυσικά και ειδική βαλβίδα
  2. Το πίσω φως του xiaomi m365 έχει βγει τελείως off και αυτό γιατί έχει κοπεί το καλώδιο από την μεριά που καταλήγει μέσα στην μπαταρία. Δηλαδή ακόμη και αν γίνει αλλαγή του πίσω φως και θα ανάβει γιατί δεν μπορεί να πάρει ρεύμα. Προς το παρόν δεν έχουμε μπει στην διαδικασία επισκευής.
  3. Αρκετές γρατσουνιές στο μπροστά και κυρίως στο πίσω φτερό. Δεν έχει σπάσει τίποτε ακόμη, αλλά γίνεται καλός περιοδικός έλεγχος με το σφίξιμο των βιδών και έχει γίνει και τοποθέτηση του σχετικού υποστηρικτικού Xiaomi m365 για τους κραδασμούς.
  4. Κανένα θέμα με τον άξονα του τιμονιού, το lock ή γάντζο ασφάλισης. Δεν κάνει κανένα τζόγο και δεν χρειάστηκε να βάλουμε το αντικραδασμικό λαστιχάκι.
  5. Χρήσιμα είναι και προστατεύουν αρκετά το προστατευτικό μανέτας και πλαϊνού σταντ. Ειδικά για την μανέτα, καμιά – δυο φορές που έχει πέσει το πατίνι στο πλάι, μπορεί και να είχε σπάσει αν δεν το είχαμε βάλει.

Ο επίλογος

Στα 1500 χιλιόμετρα με το Xiaomi m365 αυτά μέχρι στιγμής. Αν εξαιρέσουμε κάποια από τα παραπάνω μπορούμε να πούμε το Xiaomi m365 είναι ένας άριστος συνταξιδιώτης που σε μεταφέρει αξιόπιστα όπου θέλεις αρκεί να το προσέχεις και να μην το φτάσεις στα όρια της κακομεταχείρισης.
Τα χιλιόμετρα που του έχουμε κάνει είναι και καλά χιλιόμετρα και δύσκολα και μέσα στην πόλη. Ανέβα κατέβα πεζοδρόμια και στην άκρη του δρόμου με πολλές λακκούβες και χωματόδρομους, όχι όμως motocross, χαλαρά ως εκεί που μπορεί.

Επόμενη αξιολόγηση στα 3000km!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 4 =