Ηλεκτρικά Scooter

Ηλεκτρικό πατίνι και ανηφόρα ; γίνεται ;

Σκέφτεστε να αποκτήσετε το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi m365;

Σκέφτεστε να αποκτήσετε το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi m365;

Είστε σίγουροι ότι τα έχετε μελετήσει όλα; ηλεκτρικό πατίνι και ανηφόρα; Αυτό το άρθρο ίσως σας ενδιαφέρει!
Οι 2 σημαντικότεροι παράγοντες που σκέφτεται κάποιος για να αγοράσει ένα ηλεκτρικό πατίνι είναι:

  1. Η οικονομία, αυτό είναι κάτι αυτονόητο και
  2. Οι εύκολες μετακινήσεις.

Ερχόμαστε λοιπόν στο δεύτερο παράγοντα,να ρωτήσουμε, είναι όντως “εύκολες” ;

Η μετακίνηση στις μεγαλοπόλεις έχει γίνει πραγματικά αφόρητη τα τελευταία χρόνια με την οχλαγωγία. Το καυσαέριο και την κίνηση να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.
Ο άνθρωπος της πόλης αναγκάζεται να ψάξει τρόπους μετακίνησης λιγότερο “επίπονους”. Μία λύση είναι και το ηλεκτρικό πατίνι που τον τελευταίο καιρό έχει φέρει επανάσταση στο χώρο της μετακίνησης, με όλο και περισσότερους να σπεύδουν να το αποκτήσουν. Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το να μετακινείσαι με 20 – 25χλμ. Ακολουθώντας την πορεία που θα ακολουθούσε και ένας πεζός, αποφεύγοντας την κίνηση, οικονομικά και συνάμα οικολογικά (διότι κινείται ηλεκτρικά). Φτάνουμε τώρα λοιπόν στον παράγοντα “εύκολες μετακινήσεις” και ρωτάμε.

Μπορούμε να ανεβούμε μια ανηφόρα; Το βάρος μας, μας το επιτρέπει; Το Xiaomi M365 τα καταφέρνει;

Σύμφωνα λοιπόν με τις προδιαγραφές που έχει το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi M365 και βάσει αναφορών και διάφορων δοκιμών που έχουν γίνει, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να ανεβούμε την ανηφόρα.

  • Οι δοκιμές της Xiaomi  αναφέρουν ότι μπορεί να ανέβει κατά προσέγγιση δρόμο ή επιφάνεια με κλίση έως και 14⁰, πάντα με βάση τους όρους χρήσης του πατινιού.
  • Με βάση τις αναφορές των κατόχων, μπορεί να ανέβει και μεγαλύτερη ανηφόρα από 14⁰ κλίση, αρκεί το βάρος μας να είναι ίσο ή μικρότερο των 100 κιλών.
  • Η μπαταρία παίζει σημαντικό ρόλο για να ανεβείτε την ανηφόρα, καθώς εάν βρίσκεται κάτω του 50% , τότε η ισχύς μειώνεται και θα χρειαστεί να σπρώξετε λίγο παραπάνω.
  • Εάν έχετε ενεργοποιημένο το Εco mode (εξοικονόμηση ενέργειας), η ταχύτητα του ηλεκτρικού σκούτερ θα μειωθεί με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε στις ανηφόρες. Οπότε, στην περίπτωση αυτή, το απενεργοποιούμε.
  • Τέλος, μπορείτε με διάφορες αλλαγές στο firmware του οχήματος να πετύχετε αύξηση της ταχύτητας του Xiaomi M365 και να ανεβείτε με μεγαλύτερη άνεση μεγαλύτερες ανηφόρες.
    Αυτός βέβαια είναι και ο ποιο αντισυμβατικός τρόπος που καλό θα ήταν να τον αποφύγετε. Καθώς έτσι θα χάσετε την εγγύηση του κατασκευαστή. Οπότε προσοχή στις επιλογές σας!
Εάν λοιπόν έχετε ενδοιασμούς σχετικά με την μετακίνηση στις ανηφόρες, ελπίζουμε το συγκεκριμένο άρθρο να έλυσε κάποιες από τις απορίες σας. Καλές βόλτες και πάντα με ασφάλεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 18 =